ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Cumhuriyet Mahallesi'ni baştan yaratacağız

Akpınar: Cumhuriyet Mahallesi'ni baştan yaratacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Cumhuriyet Mahallesi'ni baştan yaratacağız

Cumhuriyet Mahallesi’nde halk buluşması düzenleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bölgedeki en büyük sorunun imar olduğunu ve bu sorunu çözmek için yeniden planlama yapacaklarını söyledi. Bölge halkının çıkarlarını koruduklarını belirten Başkan Akpınar “Attığım her imzada sizin hakkınızı koruyacağım. Bunu yapmazsam gelin yakama yapışın” dedi.

Karşıyaka’yı halkla birlikte yönetme sözü veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Mahallesi’nde halk buluşması düzenledi. Pazaryeri üzerinde gerçekleşen etkinliğe, iki bine yakın mahalleli katıldı. Öneri ve talepleri dinleyen Başkan Akpınar, bölgenin temel sorunları ile ilgili çözüm önerilerini de sıraladı. Toplantıya katılan bürokratlar da dile getirilen eksiklikler ile ilgili notlar aldı. Buluşma sonrasında düzenlenen Hakan Alkar konseri de mahalle halkı tarafından büyük beğeni topladı.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bürokratları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte katıldığı Halk Buluşması’nda, çalışmaları ve projelerini anlattı, vatandaşların taleplerini dinledi. İmar sorunu konusunda yüreklere su serpen açıklamalar yapan Akpınar, vatandaşların hiçbir hak kaybına uğramasına izin vermeyeceklerini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi’ni 50 yıl sonrasının nüfusunu dahi göz önünde bulundurarak yeniden planlayacaklarını anlatan Akpınar, gerekli izinleri almak için sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı.

Başkan Akpınar “Cumhuriyet Mahallesi’ndeki en büyük sorunlardan biri imar sorunu. Geçmişte siyasetçilerin yaptığı yanlış düzenlemeler yüzünden bu noktaya gelinmiş. Biz bu sorunu çözmek için adımlar atıyoruz. Mücadeleyi bırakmayacağız. Mahalle sakinlerimizin daha rahat konutlarda yaşaması, çocuklarımızın daha güzel parklarda ve yeşil alanlarda oynaması için çalışmalarımız sürecek. Attığım her imzada, hakkınızı ve hukukunuzu koruyacağım. Sizi müteahhitlere kurban ettirmeyeceğim. Eğer sizin hakkınızı savunmazsam, gelin benim yakama yapışın. Ben birilerini daha fazla zengin etmek, kenti peşkeş çekmek için başkan olmadım. Bu bölgede yaşayan insanların daha mutlu, daha huzurlu, daha fazla refah içinde yaşaması için çalışacağım” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 3 Ana caddeye yeni hız limiti
Sonraki Haber Karşıyaka'da şimdi de Mustafa Sevgi krizi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?