ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Ünal: Belediyeyi yönetemeyenler, Karşıyaka’yı da tüketiyor

Ak Parti'li Ünal: Belediyeyi yönetemeyenler, Karşıyaka’yı da tüketiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Ünal: Belediyeyi yönetemeyenler, Karşıyaka’yı da tüketiyor

Karşıyaka Belediyesi’nde mali sıkıntılar nedeniyle işçi maaşlarının ödenmemesi ve memur sosyal denge tazminatlarındaki aksama ile ilgili yaşanan durumu yönetim sorununa bağlayan Ak Parti'li Meclis Üyesi Hasan Ünal, mevcut yönetimi eleştirdi.

Ünal, "Karşıyaka Belediyesi’nin 3,5 milyar TL’yi bulan SGK ve vergi borcu var. Bu borç ne bir günde oluştu ne de hükümet yüzünden ortaya çıktı. Bu tabloyu CHP’li yönetim yıllardır göz göre göre büyüttü. Şimdi de çıkıp ‘hükümet destek vermiyor’ demek, siyasi gafilliktir. Ortada destek bekleyen bir yönetim değil, iflas etmiş bir zihniyet vardır." CHP kanadından gelen "hükümet katkı sunmuyor" açıklamalarının gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını ifade eden Ünal, "Bu millet artık bu mazeret siyasetini yemiyor. Hükümete saldırarak kendi başarısızlıklarını perdelemeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bu kepazeliği kimse örtemez" dedi.
Ünal son olarak Karşıyaka halkına çağrıda bulunarak "İşçisine maaş ödeyemeyen, memuruna tazminat veremeyen, kültür merkezlerini SGK’ya borç karşılığı devreden bir belediyeden bahsediyoruz. Bunlar halka hizmet edemediği gibi artık çalışanına dahi sahip çıkamıyor. Belediyeyi yönetemeyenler, Karşıyaka’yı da tüketiyor. Bu kötü yönetim, Karşıyaka’nın olamaz. İsrafla, adam kayırmayla, popülizmle belediye yönetilmez. Belediyeyi şirket gibi değil, arka bahçeleri gibi yönetmeye kalkarsanız işte böyle duvara toslarsınız. Bugün yaşananlar, CHP’li Karşıyaka Belediyesi’nin çöküş belgesidir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Metrosu, Fuar İzmir’e kadar uzayacak, hedef Karşıyaka...
Sonraki Haber CHP'li Coşkuner'den AK Parti'li Ünal'a yanıt

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?