ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Temayül yoklamasında Karşıyaka'da kim çıktı?

Ak Parti Temayül yoklamasında Karşıyaka'da kim çıktı?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Temayül yoklamasında Karşıyaka'da kim çıktı?

AK Parti İzmir teşkilatı tüm Türkiye teşkilatları ile aynı anda bilgisayar başına giderek Türkiye’de ilk kez uygulanan elektronik ortamda temayül yoklaması uygulamasına katıldı.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in yönetiminden yapılan e-temayül yoklamasının sonuçları doğrudan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırıldı. İzmir’de 5 bin 40 partiliden yaklaşık 4 bini katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Atila Kaya'nın isimleri yazıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Karşıyaka’da aday adaylığını koyan Nil Güneri, Mehmet Tosun, Mehmet Ata Özdemir, Ahmet Uğur Baran, Pınar Yavaş, Didem Keseli ile Ahmet Türkyılmaz yarışıyor. Partililerin temayül listesine ilçe yönetim kurulu üyeleri Didem Keseli ve Ahmet Türkyılmaz isimleri ile Ahmet Uğur Baran isimlerini ağırlıklı olarak yazdığı dile getirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mesut Toros: Mücadele anlamında yükselişteyiz
Sonraki Haber En çok atık pili minikler topladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?