ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı'ndan, CHP'ye cevap gecikmedi...

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı'ndan, CHP'ye cevap gecikmedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı'ndan, CHP'ye cevap gecikmedi...

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'a cevabı gecikmedi. Dereboylu sosyal medya hesabından mevkidaşına şu cevabı verdi:

"Vurduğumuz yerin "Kıyısından" ses gelmiş. Hem de kendilerinin ifadesiyle "Boş" bir ses... Dillerinde sürekli "Çok şey yaptık, çok şey yaptık, çok çok, çok..." Lakin o "Çok"un ne olduğunu bir türlü göremedik. Hele hele "Birlikte çalışalım" diyenleri Karşıyaka Kaymakamlığı önderliğindeki vefa destek gruplarında hiç göremedik. Anlaşılan o ki birlikten kasıtları yanlışlara susmaktan geçiyor. "Hiçbir şekilde özelleştirilmeyecek" diyenler, keşke aynısını Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki kamu alanı için de söyleyebilselerdi. Açıkça belirtmek isterim ki gazozuna maç yapan çocuklar kadar iddiasız bir şekilde belediye yönetmeye kalkanların şekerli gazoz örneği gülünçtür. Yerel konuya genel siyaset üstünden cevap vermeye çalışmak bu iddiasız ve başarısız siyasetin bir tezahürüdür. Tek başarılı olduğunuz noktaysa, Meclis ve sonrasındaki açıklamamda karşı çıktığımız şeyi defaatle ifade etmemize rağmen konuyu "AK Parti alkole karşı, alkolü yasaklıyor" algısına çekerek yaptığınız çarpıtmadır. Bu konuda tebrik etmeden geçemeyeceğim. Başa dönmek gerekirse çok olan şey sadece bir boşluk. Yani tabir-i caizse "Çok boş". Belediyenin basın bürosu gibi çalışmak yerine, Karşıyakalıların sesi olması ümidiyle mevkidaşıma güzel dilekleri için teşekkür eder, kendisine başarılar dilerim."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkin Usman son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber Engelli çocuklara özel puset

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?