ANA SAYFA > GÜNDEM > Adem Uran: Kimseden şikayetçi olmayacağız

Adem Uran: Kimseden şikayetçi olmayacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Adem Uran: Kimseden şikayetçi olmayacağız

31 yaşındaki oğlu Halit Uran'ın cenaze namazını kıldıran Bostanlı Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camisi'nin imam hatibi Adem Uran, oğlunun ölümünde ihmal olduğunu düşünmediğini belirterek, kimseden şikayetçi olmayacaklarını bildirdi.

Uran, 49 yıldır birçok cenaze namazı kıldırdığına değinerek, dünün, kendisi için en zor görev yaptığı gün olduğunu söyledi. Ateşlenen oğlu Halit Uran'ın özel klinikteki tedavisinin ardından taburcu edildiğini, sonrasında tekrar fenalaştığını anlatan Uran, şöyle devam etti: "39 yıldır bu görevdeyim. Dün, benim en zor günümdü. 30 yaşındaki oğlumun cenazesi musallaya geldiğinde, kendimi toparlamaya çalıştım. Başta müftü bey olmak üzere, meslektaşlarım namazı benim kıldırmamın daha uygun olacağını söyledi. Musallanın önüne geldiğimde kendimi toparladım, oğlumun cenaze namazını kıldırdım, duasını yaptım. Bütün metanetimi gücümü toplayarak da cenaze namazını kıldırdım duasını yaptım. Kendi ellerimle de toprağa verdim"

Uran, şunları kaydetti: "Yatsı namazından çıkmıştım. Eşim, telefonda 'çabuk, yetiş' diye feryat ediyordu. İçeriye girdiğimizde boylu boyunca yatıyordu. Hemen müdahale ettik, ambulansla hastaneye götürdük. Burada 1,5 saat müdahale ettiler ama kurtaramadılar. Bir ihmal olduğunu düşünmüyorum. Kimseden de şikayetçi olmayacağız. Gerekli müdahalelerin de yapıldığına inanıyorum. Zaten o vakti saati geldiği zaman ne bir saat ileri ne bir saat geri. Demek ki yavrumun vadesi de dolmuş."

Vefat eden oğlunun bir ay sonra erkek çocuğunun dünyaya gelmesini beklediklerini dile getiren Uran, ismi Ömer olarak düşünülen çocuğa, babasının isminin verilmesini gelininden rica edeceğini ifade etti.

Bostanlı Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camisi İmam Hatibi Adem Uran, Karşıyaka'da önceki gün vefat eden kafeterya işletmecisi oğlu Halit Uran'ın cenaze namazını dün ikindi vakti kıldırdıktan sonra, cenazeyi Doğançay mezarlığına defnetmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Murat Koç: İzmir üzerindeki ölü toprağından kurtulmalı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Tofaş'ı solladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?