ANA SAYFA > GÜNDEM > Acı Kaybımız

Acı Kaybımız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Acı Kaybımız

Erboy Yayıncılık Ltd. Şti sahiplerinden, web haber sitemiz ve Karşıyaka Haber Gazetesi Genel koordinatörü, Haber Merkezi Müdürü Yiğit Erboy'un kayınpederi Hasan Kahveci vefat etti.

Web sitemiz ve gazetemiz kurucularından, gazeteci Avni Erboy'un dünürü, Erboy Yayıncılık Ltd. Şti sahiplerinden, web haber sitemiz ve Karşıyaka Haber Gazetesi Genel koordinatörü, Haber Merkezi Müdürü Yiğit Erboy'un kayınpederi, eşi Burçak Erboy'un babası Zincirlikuyu Yapı Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni, Tüm Hakemler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, Çocuk Oyunları ve Kulüpleri Federasyonu Kurucularından, duruşu ve eğitimciliğiyle örnek olan Hasan Kahveci vefat etti.
Hasan Kahveci'nin cenazesi yarın (25.03.2019 Pazartesi) İstanbul Zincirlikuyu Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu Tosya Büyüksekiler köyüne uğurlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber KES, 3. Ligde...
Sonraki Haber 2. Amatörde bol gollü gün...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?