ANA SAYFA > GÜNDEM > 100. Yıl nedeniyle Karşıyaka'da mevlit okundu

100. Yıl nedeniyle Karşıyaka'da mevlit okundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
100. Yıl nedeniyle Karşıyaka'da mevlit okundu

Karşıyaka Müftülüğü, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı nedeniyle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin ruhlarına ithafen Mevlit Programı düzenledi.

Karşıyaka Mustafa Kemal Paşa Camii'nde düzenlenen ve Karşıyaka din görevlilerinden Şuayip Coşkun, Selim Seyyar ve Ahmet Yüksel tarafından okunan mevlit ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı, ezanımızın okunduğu, aziz şehitlerimizin kanıyla sulanan,gazilerimizin alın teri ve emeğiyle yoğrulan vatan toprakları üzerinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu,bugünleri bize hazırlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e,şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bağımsız bir devleti olmayan,istiklal ve hürriyeti elinden alınan bir  millet, ne dünyada rahat edebilir, ne de yeterli olarak dini görevlerini yerine getirebilir, ne de varlığını devam ettirebilir.Milli varlığımız yönünden önemi çok büyük olan Cumhuriyet Bayramını kutlarken, bugünleri bize armağan eden ordularımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi,kadını erkeği, yaşlısı genciyle Atatürk'ün önderliğinde kenetlenip canları ve kanları pahasına cennet vatanımızı ve Cumhuriyetimizi bizlere miras bırakan kahraman ecdadımızı rahmetle,şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun.100.yılını idrak  ettiğimiz Cumhuriyetimiz ebediyyen payidar,milletimiz bahtiyar olsun."

Program Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'in konuşmasının ardından yapılan dua ile son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş'e Tıbbi-Aromatik Bitki Bahçesi
Sonraki Haber CHP İzmir'den sert açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?