ANA SAYFA > EKONOMİ > Selçuk Yaşar’a TÜSİAD’dan teşekkür plaketi

Selçuk Yaşar’a TÜSİAD’dan teşekkür plaketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selçuk Yaşar’a TÜSİAD’dan teşekkür plaketi

Türkiye’nin en etkili sivil toplum inisiyatiflerinden olan Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği (TÜSİAD), 49. Genel Kurulu öncesinde, yaşayan kurucu üyeleri; Selçuk Yaşar, Nihat Gökyiğit, Osman Boyner ve Demir Karamancı’yı teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’a, TÜSİAD’ın kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde oynadığı rol, topluma ve sanayiye katkıları sebebiyle teşekkür plaketi verildi. Selçuk Yaşar adına ödülü Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı aldı.

Selçuk Yaşar’ın , İzmir ve Türkiye sevdası ile ülkesinin ekonomisine  ve istihdamına katkıda bulunmak amacıyla çok   çalıştığını söyleyen İdil Yiğitbaşı: “Sizlere babam Selçuk Yaşar’ın sevgi ve saygılarını iletiyorum.  Ülkemize pekçok ilki ve yeniliği kazandıran Selçuk Yaşar’ın çok önemli bir sloganı var: “Bilim Birlik Başarı”. Bu slogan doğrultusunda çalışanlarıyla, üreticileriyle, tedarikçileriyle, bayileriyle her zaman birlikte daha fazla değer yaratmak, ülkesine katkıda bulunmak için çalışmış, kendisini hem ailesine hem de işine adamış bir iş insanı. Bizler de onun gösterdiği yolda ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay: Ranta göz yummam
Sonraki Haber CHP'li Sertel: Eğridere afet bölgesi ilan edilmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?