ANA SAYFA > EKONOMİ > Ptt'den yılbaşına özel indirim...

Ptt'den yılbaşına özel indirim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ptt'den yılbaşına özel indirim...

PTT AŞ, yeni yıla özel olarak düzenlenecek kampanya ile kargo gönderimleri ve e-ticaret alışverişlerinde büyük indirimlerini müşterileriyle buluşturacak.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yıl boyunca olduğu gibi yeni yıl diğerlerinden farklı avantajlı kampanyalarıyla seçim fırsat sunuyor. Yılbaşına özel düzenlenen kampanya ile, 25-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki iş günlerinde bireysel müşteriler tarafından postaya verilecek yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim uygulanacak.
PTT Tebrik kartı gönderme alışkanlığının yaygınlaştırılması ve unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yeniden canlandırılması için yılbaşına özel tebrik kartları da hazırladı. Hazırlanan özel tasarım kartları, birbirinden güzel dileklerinizi, sevdiklerinize ulaştıracak. Kış mevsimine özel görsellerin yer tebrik kartları tüm PTT iş yerlerinden ücretsiz olarak alınabilirken, kartların posta ücreti ise diğerlerden tahsil edilecek.   
"Mutlu Yıllar, Mutlu Alışverişler"
Türkiye'nin Milli E-Ticaret Platformu PttAVM.com'da yeni yıla sayılı günler kala döndürülür, “Mutlu Yıllar, Mutlu Alışverişler” konseptiyle indirimli ürünler sunuyor. Elektronikten modaya, küçük ev aletlerinden kozmetiğe, kişisel bakım ürünlerinden petshop ürünlerine, mobilyadan araç aksesuarlarına kadar farklı ihtiyaç ve tarza ürünlerine bakın PttAVM.com, yeni yıla özel ürünlerde yüzde 25 -80 arasında değişen oranlarda indirimler yapacak. 
PttAVM.com, yeni yıl kampanyalarının yanı sıra haftanın belirli günlerinde de çeşitli kampanyalar düzenliyor. Salı günleri 'Her Salı Teknoloji Bayramı' sloganıyla elektrikli süpürge, bilgisayar, tablet, ütü ve televizyon gibi elektronik ürünlerde avantajlı fiyatlar sunuluyor. Çarşamba günleri ise 'Haftanın Ortası İndirim Fırsatı' mottosuyla seçili ürünlerde birbirinden farklı indirim uygulanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka evinde zorlanmadı
Sonraki Haber 1881 Derneği'ne ateş düştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?