ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka evinde zorlanmadı

Karşıyaka evinde zorlanmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka evinde zorlanmadı

SigortaShop Kadınlar Voleybol 1.Ligi sekizinci hafta erteleme maçında İstanbul temsilcilerinden Mehmet Erdem Marmara Voleybol Akademi’yi kolay setler sonucunda 3-0 yenerek ligin ilk yarısını galibiyetle noktaladı.

Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Kadıköy ekibi karşısında ilk sette teknik molaya 12-7 önde gitti ve etkili oyununu sürdürerek seti  25-11 aldı.
İkinci sette teknik molaya yine, bu kez 9 farkla 12-3 gibi farklı skorla giden Kaf Kaf Mehmet Erdem Marmara Voleybol Akademi önünde seti 25-8 alarak durumu 2-0 yaptı.
Son sette rahat bir oyun ortaya koyan Karşıyaka 12-6 önde girdiği teknik moladan sonra rakibine fazla şans tanımadı ve seti 25-15, maçı da 3-0 kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı gazeteci korona virüs kurbanı
Sonraki Haber Ptt'den yılbaşına özel indirim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?