ANA SAYFA > EKONOMİ > Migros İzmir'de 30. Yılını Bostanlı'da kutladı...

Migros İzmir'de 30. Yılını Bostanlı'da kutladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros İzmir'de 30. Yılını Bostanlı'da kutladı...

İzmir’de 30. yılını coşkuyla kutlayan Migros, 1988 yılında açtığı ilk mağazası olan Bostanlı’da gerçekleştirdiği etkinlikte müşterilerine nostaljik bir gün yaşattı.

İstanbul dışındaki ilk mağazasını açtığı İzmir’de 30. yılını kutlayan Migros, 1988 yılından bu yana Ege’deki mağaza sayısını 585’e çıkardı. 30 yılda gerçekleştirdiği güçlü yatırımlarla Ege ekonomisine ve yerel zenginliğe katkılarını artırarak sürdürmeyi hedefleyen Migros, önümüzdeki yıl bölgeye yeni mağazalar açmayı planlıyor.
Ege’nin sevilen markası Tansaş’ın yerel kuvvetinin yanında, Kipa’nın uluslararası ve Ege deneyimini de bünyesine katan Migros, Ege’den aldığını Ege’ye vererek bölgede 9234 kişiye istihdam sağlıyor. Meyve-sebze ürünleri için bölgedeki 2 bin 600 üreticiyle çalışan Migros, Ege’ye özel lezzetleri Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarında satışa sunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır göreve başladı
Sonraki Haber Karşıyaka yine PFDK'da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?