ANA SAYFA > EKONOMİ > Koalay'dan Uygun Trafik Sigortası Seçenekleri

Koalay'dan Uygun Trafik Sigortası Seçenekleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koalay'dan Uygun Trafik Sigortası Seçenekleri

Son aylarda artan zorunlu trafik sigortası primleriyle maddi açıdan zorlanan sürücüler, uygun fiyatlı trafik sigortası bulabilmek için her yolu deniyor.

Trafik sigortası fiyatları arttı diye hesaplı seçenekler bulamayacağınızı düşünmeyin.

Trafik sigortasında serbest tarife uygulandığı için poliçe fiyatları sigorta şirketine göre farklılık gösterebiliyor. Hatta sigorta şirketlerinin trafik primleri arasında yüksek oranlarda farklar görülmekte. Böylece uygun bir seçim ile önemli oranda avantaj elde edilebiliyor.

Siz de uygun fiyatlı trafik sigortası arıyorsanız, başvuracağınız ilk adres online sigorta karşılaştırma siteleri olmalı. Bu siteleri inceleyerek bütçenize en uygun trafik poliçesini bulabilirsiniz. Piyasada bu tip birçok site mevcut. Bunlar arasında başı çeken Koalay.com, hızlı, pratik ve kaliteli hizmetiyle araç sigortası yaptırmayı kolaylaştırıyor. Kendini online sigorta Broker’ı olarak tanımlayan Koalay’da en uygun trafik ve kasko sigortası seçeneklerini bulmak mümkün.

Koalay.com’un sistemi oldukça basit. Sitede kişisel bilgileriniz ve aracınızın bilgilerinden oluşan 5 basit soruyu yanıtladıktan sonra, Koalay’dan çeşitli teklifler alıp bu teklifleri karşılaştırarak bütçenize en uygun poliçeyi bulabiliyorsunuz. Birden çok sigorta şirketinin aynı araç için sunduğu trafik poliçeleri bir arada inceleme fırsatınız olduğu için en hesaplı seçeneklere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Günün her saati teklif alabileceğiniz sitede, kısa sürede aradığınız trafik sigortasını bulabilirsiniz.  Dilediğiniz zaman Koalay’a girip aracınıza uygun teklifi alabilir, 3 dakika içinde arzu ettiğiniz sigortaya kavuşabilirsiniz. Koalay.com’un hızlı ve pratik sistemi sayesinde hem zamandan kazanır, hem de oturduğunuz yerden en uygun trafik sigortasını satın almanın keyfini yaşarsınız.

Koalay.com,  Mapfre, HDI, Güneş Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Anadolu Sigorta, Allianz, Zurich Sigorta, Aviva, Groupama, Ergo, Aksigorta, Raysigorta gibi çok sayıda sigorta şirketinin trafik ve kasko paketlerini sunuyor. Koalay.com’da bu firmaların sigorta tekliflerini bir arada inceleyerek içlerinden en uygun seçeneği kolayca satın alabilirsiniz.

Koalay.com,  sigorta şirketlerini sorgulayarak size sunduğu teklifler için herhangi bir ücret talep etmiyor. Sigorta şirketlerinin acentelerini dolaşıp fiyat teklifi almak yerine

Koalay.com’da birçok sigorta şirketinin trafik sigortası tekliflerini bir arada görüp kıyaslama imkanına sahipsiniz. Bu size hem zamandan kazandırırken, hem de en uygun trafik sigortasını bulmanızı sağlıyor.

Koalay’ın cazip alternatifleri arasından seçtiğiniz trafik sigortası poliçesini kredi kartı ile peşin veya taksitli olarak kolayca satın alabiliyorsunuz. Sanal POS ile seçtiğiniz ödeme seçeneğine göre kredi kartıyla ödemenizi güvenle gerçekleştirebilir, satın aldığınız poliçeyi e-posta ile kendinize gönderip, yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz. 

Trafik sigortanızı yenileme zamanı geldiyse, uygun fiyata trafik sigortası bulmak için Koalay.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saadet Partisi'nden Başkanlık sistemine destek
Sonraki Haber Karşıyaka Buca'dan vazgeçti, maç Atatürk'te...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?