ANA SAYFA > EKONOMİ > Kent Koop bereketi…

Kent Koop bereketi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Koop bereketi…

Karşıyaka Belediyesi kuruluşu Kent A.Ş. bünyesindeki Kent Koop Market, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Marketlerin ilki, Nisan 2016’da Mavişehir’deki eski Ocakbaşı Et Restoran’ın yerinde hizmete girdi. Kooperatiflerden temin edilen doğal ve kaliteli gıdalar başta olmak üzere, ürünlerin uygun fiyatlarla halka sunulmasının ardından geçen Eylül ayında Bostanlı Uğur Mumcu Parkı içerisinde 2., Aralık ayında da Atakent Gondol Kafe’nin yan tarafında 3. şube açıldı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kent Koop Gıda Marketlerimizin gördüğü bu ilgi, sosyal belediyecilik adına ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir. Üretici ve tüketicileri aracısız olarak buluşturan örnek projemizi, daha fazla insanımızın yararlanabilmesi için yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. 4’üncü şubeyi önümüzdeki günlerde Girne’de hizmete açacak; zinciri diğer mahallelerimize de taşıyacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alkollü sürücü, cami duvarına çarptı
Sonraki Haber Yangır'larda vefat acısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?