ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyakalı kadınlara domates fidesi dağıtıldı...

Karşıyakalı kadınlara domates fidesi dağıtıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kadınlara domates fidesi dağıtıldı...

Sebze fidelerinin Kentli Kadınlarla Buluşturulması programı çerçevesinde Karşıyaka’da kadınlara ücretsiz 4 bin adet domates fidesiKarşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür denetiminde dağıtıldı.

Karşıyaka Vapur İskelesi karşısında, Karşıyaka Çarşı girişinde tüm sağlık önlemlerinin alınmasıyla, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek ile birlikte Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli'nin katıldığı törenle Karşıyakalı kadınlara dağıtılan domates fideleri balkon ve bahçelere uyumlu. [ Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, "Sayın Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır'ın katılımıyla  ‘Sebze fidelerinin Kentli Kadınlarla Buluşturulması’ programı çerçevesinde Karşıyaka’mızda fide dağıtımımızı gerçekleştirdik. Çok mutluyuz. Bereketli bol ürünlü olsun" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Felsefe Günleri sona erdi
Sonraki Haber Karşıyakalı amatörlerden yeni spor müdürüne ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?