ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı amatörlerden yeni spor müdürüne ziyaret

Karşıyakalı amatörlerden yeni spor müdürüne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı amatörlerden yeni spor müdürüne ziyaret

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürünü ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nden Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne atanan Berkhan Alptekin'e nezaret ziyaretinde bulunan Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri  Derneği yöneticileri yeni müdüre "hoş geldiniz" derken, çalışmalarında başarılar diledi. 
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'ndeki makamında yeni müdür Berkhan Alptekin'i ziyaret eden Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği yöneticileri sorunlarını aktardı. Karşıyaka Belediyesi Spor İşlerinde amatör kulüplerden sorumlu memur Cenk Karslı ve birliğin danışmanı Bostanlıspor Kulübü ve Karşıyaka Starları Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy'un da bulunduğu toplantı son derece verimli geçti. İki taraf fikir alış verişinde bulundu.
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği 2. Başkanı Metin Acaroğlu, "Son dönemde konuya hakim, spor kulüplerinin dertlerini bilen ve belediyeciliği iyi tanımlayan, amatör kulüplerin sıkıntılarını  bir kulüp başkanı bilgisiyle tanımlayan spor müdürüyle bir araya gelmek bizleri son derece mutlu etti. Bundan böyle Karşıyaka Belediyesi, KSK ve amatör spor kulüplerinin iş birlikteliğinin daha sağlıklı olacağına inanıyoruz. En azından sorunlara iyi niyetle yaklaşan ve çözüm üretmeye odaklanmış bir spor müdürünü karşımızda görmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan böyle Karşıyaka Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine bakış açısının da değişeceğine inanıyoruz" dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kadınlara domates fidesi dağıtıldı...
Sonraki Haber Karşıyaka kazandı, Belediye kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?