ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka formasıyla gelene yüzde 25 indirim...

Karşıyaka formasıyla gelene yüzde 25 indirim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka formasıyla gelene yüzde 25 indirim...

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu ve kongre üyesi, Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı Noyan Uluğ, işyerine KSK formasıyla gelenlere % indirim uyguluyor...

Karşıyaka eski Lunapark arkasındaki İZSU Su İstasyonunun karşı sokağında Zübeyde Hanım İlkokulu karşısında bulunan iş yerinde (Dolphin Pizza) Karşıyaka Spor Kulübü formasıyla gelenlere %25 indirim yapıyor. 
Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı olan ve halen tribünlerdeki yerini koruyan Noyan Uluğ, "Karşıyaka forması kutsaldır. Bu formayı giyenlerin hep ayrıcalığı olmuştur. Bu nedenle ben de iş yerim olan Dolphin Pizza'da KSK formasını giyip gelenlere %25 indirim yapıyorum. Böylelikle de KSK'ye olan sevgimi ve desteğimi sürdürüyor, yepyeni taraftarlarımızın kazanılmasına yardımcı oluyorum. Özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımızın üzerine çok yakışan KSK formalarını da daha çok giymelerini sağladığıma inanıyor, aile bütçelerine de katkıda bulunuyorum" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Halk Taşıt uygulaması 29 Nisan'da başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?