ANA SAYFA > EKONOMİ > İZTO’dan sağlık çalışanlarına ''Tatlı Bir Mola''

İZTO’dan sağlık çalışanlarına ''Tatlı Bir Mola''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZTO’dan sağlık çalışanlarına  ''Tatlı Bir Mola''

İzmir Ticaret Odası (İZTO), Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerde yoğun çalışan ve bu süreçte de büyük tehdit altında bulunan sağlık görevlilerine tatlı bir mola verdirdi. 10. Pasta ve Şekerleme Grubu tarafından hazırlanan tatlılar, Covid -19 vakalarının bulunduğu hastanelerin sağlık çalışanlarına teslim edildi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda “Hakkınız ödenmez. Şifa dağıtmaya tatlı bir mola” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili görüşlerini paylaşan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Dünyanın böylesine bir tehditle ilk defa karşı karşıya kaldığı, sıradışı zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte, en büyük tehdit altında bulunan vatandaşlarımız, hiç kuşkusuz sağlık görevlilerimiz. Bu zorlu sürecin başarıyla yürütülmesindeki çalışmalarından ötürü İl Sağlık Müdürlüğümüze ve tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunarız. Biz de İzmir Ticaret Odası olarak sağlık görevlilerimizin yanındayız ve bu zamanları hep birlikte aşacağız. Kendi ailelerini dahi görmeden, gece gündüz demeden ve tüm risklere rağmen vatandaşlarımızın sağlığı için canlarını ortaya koyan sağlık görevlilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

İzmir Ticaret Odası’nın 10. Pasta ve Şekerleme Grubu firmalarının katılımıyla, kentimizde bulunan sağlık görevlilerine küçük de olsa tatlı bir armağan vermeyi dilediklerini ifade eden Özgener, “Sağlık görevlilerimizin hakkı ödenmez. Biz bu küçük, tatlı mola ile onları düşündüğümüzü göstermek istedik. Onların sağlığı ve güvenliği açısından asıl yapmamız gerekenin,  bu salgınla mücadelede açıklanan tüm kurallara uymak ve gerekli tedbirleri almak olduğunu unutmayalım” dedi.

İzmir’de, Covid-19 hastalarına hizmet veren hastanelerde görev yapan sağlık personeline ikramlıkları Ağam Tatlıları, Bolulu Hasan Usta, Cafe Şölen, Lozan Pastanesi, Pastamar, Reyhan Pastanesi ve Sevinç Pastanesi hazırladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteci, gazeteci ise emeklisi olmaz!..
Sonraki Haber Tolungüç: Futbolcularımız bireysel antrenmanları aksatmadan sürdürüyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?