ANA SAYFA > EKONOMİ > İş ilanıyla örgü örecek kadın arıyorlar

İş ilanıyla örgü örecek kadın arıyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İş  ilanıyla örgü örecek kadın arıyorlar

Karşıyaka'da kooperatifleşen kadınların kurduğu örgü ekibi, yurt dışından gelen talebe yetişebilmek için iş ilanıyla yeni katılımcılar arıyor.

Karşıyakalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin çatısı altında bir araya gelen kadınlar örgüden yemeğe, çiniden süs eşyasına kadar birçok alanda üretim yapıyor. 6 yılda üye sayısı 258'e çıkan kooperatifin 120 kişilik örgü ekibi ise çocuk ve yetişkinler için üretim yapıyor. Çocuklara yönelik ördükleri tulum, patik, şapka, hırka, pantolon ve şortlar büyük ilgi gören örgü ekibi, yurt dışından gelen talebe yetişemeyince iş ilanıyla yeni üyeler aramaya başladı.

Karşıyakalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin Başkanı Günnur İspir, "Örgü grubunda 120 kişiyiz ama talebe yetişemiyoruz. Çok fazla firma için üretim yapıyoruz. Özellikle el örgüsü işçiliğimiz çok sevildi. Grup liderlerimiz işlerinde uzman. Ne yaptıklarını biliyor ve grubu iyi yönlendiriyorlar. Doğru bir yönetimle örgüde aranan isimler haline geldik. Dünyanın farklı ülkelerine ürünlerimizi gönderiyoruz. İngiltere, Kıbrıs ve Moldovya gibi ülkeler en önemli müşterimiz. Kadınların güç birliği yapmasının güzel sonuçlarını, hep birlikte yaşıyoruz. Birbirimize kenetlenerek güçlenen bir topluluğuz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cezayir: İç saha avantajını kullanmaya başladık
Sonraki Haber Acil İzmir mobil uygulaması hizmete girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?