ANA SAYFA > SPOR > Cezayir: İç saha avantajını kullanmaya başladık

Cezayir: İç saha avantajını kullanmaya başladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cezayir: İç saha avantajını kullanmaya başladık

Misli.com 3.Lig 3.Grup'ta Çarşambaspor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka'da Teknik Direktör İbrahim Cezayir mücadeleyi değerlendirdi.

Cezayir'in değerlendirmesi şöyle: "Takım ve oyun disiplinini son saniyeye kadar bırakmayan, kazanmak adına coşku ve inancını sahaya yansıtan oyuncularım tebrik ediyorum. İç sahada son 3 maçımızda 2 galibiyet, 1 beraberlik aldık. İç saha avantajını kullanmaya başladık. Deplasman maçlarmdan da alacağımız puanlar ile hedefimize daha da yaklaşacağız. 
Çarşambaspor maçında, galibiyetin yanında, sahada birbirine yakın oynayan ve iyi geçişler yapabilen takım görüntümüz bizleri çok sevindirdi. Gelecek vaad eden bir oyun planını sahaya yansıtmaya devam etmeliyiz. Disiplini bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu değerli galibiyeti, büyük Karşıyaka taraftarına armağan ediyoruz." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka İsrail'den galibiyetle dönüyor
Sonraki Haber İş ilanıyla örgü örecek kadın arıyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?