ANA SAYFA > EKONOMİ > İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü 100. yılda 100 öncü kadınla yola çıkıyor

İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü 100. yılda 100 öncü kadınla yola çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü 100. yılda 100 öncü kadınla yola çıkıyor

Türkiye’nin en büyük ve örnek OSB’leri arasında yer alan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin Eğitim ve Sağlık Vakfı çatısı altında kurulan İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü, 100 öncü ve seçkin kurucu üyesiyle, kadınların eğitim başta olmak üzere sağlık ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırlanıyor.

Kulübün Kurucularından Begüm Karace, “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutladığımız bu kıymetli günlerde, 100 seçkin kadın kurucu üye ile temellerini attığımız İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübümüz’ün gücüne katkı koyacak arkadaşlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kadınlarımızın sorunlarını birlikte çözeceğimiz, gelişimine katkıda bulunacağımız, projelerimizde bizlere destek verecek öncü cesur cumhuriyet kadınlarını birlikte yürümek için kulübümüze davet ediyoruz” dedi. 

Kadınların emeklerini daha verimli, etkin ve gelir sağlayıcı düzeyde ortaya koymalarına destek olmayı amaçlayan kulübün; aynı zamanda eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanlarında geliştirilecek projelerle kadınlar için bir ‘proje merkezi’ niteliği taşıyacağına dikkat çeken Karace, “Bu amaçlarımıza uygun olarak, çalışma hayatındaki kadınların en büyük sorunu olarak görünen küçük çocukların bakımı konusunu çözmek amacıyla Bölgemize yeni bir kreş yapılması ilk projelerimiz arasında yer alıyor. Bununla birlikte bir eğitim merkezi kurarak kadınlarımızın emeğinin değerini arttıracak sertifikalı eğitimler düzenlenmek de gündemimizdeki sıcak başlıklar arasında bulunuyor. Kulübümüzün bir diğer ayağı da sağlık konusunda kadınlarımıza destek vermek adına işleyişini sürdürecek. Bu bağlamda erken tanı odaklı sağlık taramaları yaptırmak bir diğer önemli çalışmamız olacak. Desteğe ihtiyaç duyan kadınlarımızın yanında yer almak isteyen herkesi ‘birlikten kuvvet doğar’ diyerek temelini hep birlikte atmak üzere kulübümüze davet ediyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şiddete karşı iletişim projesi Nar çoğalarak büyüyor
Sonraki Haber Ata’dan Ana’ya 29. kez koşulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?