ANA SAYFA > SPOR > Ata’dan Ana’ya 29. kez koşulacak

Ata’dan Ana’ya 29. kez koşulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ata’dan Ana’ya 29. kez koşulacak

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” bu yıl 12 Kasım’da 29. kez koşulacak.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen koşu, 12 Kasım Pazar günü yapılacak. Anayasa Meydanı’nda başlayacak 4 kilometrelik koşuda; sahil, Girne Caddesi ve Atatürk Caddesi takip edilerek Zübeyde Hanım Kabri'ne ulaşılacak.
Kulüplü ve ferdi lisanslı sporcuların yanı sıra 10 yaş ve üzeri tüm vatandaşların katılımına açık olan yarış, erkeklerde ve kadınlarda 14 ayrı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek. Saat 09.00’da başlayacak koşunun bitiminde Zübeyde Hanım Anıt Mezarı önünde ödül töreni yapılacak. Kategorilerde ilk üçe giren sporculara kupa, yarışmayı tamamlayan tüm koşuculara da anı madalyası verilecek. 
Yarışmaya kayıt yaptıran katılımcıların göğüs numaraları, çipleri ve koşu tişörtleri 10-11 Kasım tarihlerinde, 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde dağıtılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü 100. yılda 100 öncü kadınla yola çıkıyor
Sonraki Haber Enflasyon Ekim ayında yüzde 3,43 arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?