ANA SAYFA > EĞİTİM > Uygulamalardan Örnekler seminerine büyük ilgi

Uygulamalardan Örnekler seminerine büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uygulamalardan Örnekler seminerine büyük ilgi

Karşıyaka Atakent Aysel Salih Baysak Anaokulu tarafından düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Programı Uygulamalardan Örnekler semineri büyük ilgi gördü.

Mavişehir İlkokulu Konferans Salonu’nda MEB 2013 Okul Öncesi Eğitim Programı Genel Koordinatörlüğünü de yapan Prof. Dr. Gelengül Haktanır tarafından verilen seminere Karşıyaka, Ödemiş ve Bayraklı ’da bulunan özel ve kamuya ait okul öncesi eğitim öğretmenleri, kız meslek liselerinden yöneticiler, öğretmenler, ege üniversitesinden akademisyenler ve öğrencilerden oluşan 300 kişi katıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, şube müdürü Hüseyin Furtana ve hayırsever Aysel Baysak da dinleyici olarak katıldılar.

Karşıyaka ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destek verdiği programa, Atakent Aysel Salih Baysak Anaokulu tarafından Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı 2013 Okul Öncesi Eğitim Programı Genel Koordinatörlüğü’nü yapan Prof. Dr. Gelengül Haktanır’a e-mail yolu ile ulaşıldı. Prof.Dr. Haktanır’ın yapılan daveti kabul ederek, gönüllü olarak İzmir’e gelerek bu semineri verdiği belirtildi.

Çocukların eğitimi üzerine uygulamalardan örnekler sunan Prof. Dr. Haktanır şöyle konuştu. “Einstein'ın başarı formülünü benimsiyorum ben: Başarmak için çalışmak, çalıştığı konuyu oyun gibi görmek ve konuşmak yerine üretmek gerek demiş bu değerli insan. Derslerimde ve konferanslarımda katılımcılarla hem öğreniyor hem de eğleniyoruz. Dilerim bu süreçlerde benimsenen bilgilerin yaşama geçirilme oranı gittikçe artar.”

Seminerin sonunda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel Prof. Dr. Haktanır’a çiçek vererek teşekkür etti ve kutladı. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, hayırsever Aysel Baysak ve Atakent Aysel Salih Baysak Anaokulu Müdürü Gönül Özden ile birlikte Prof. Dr. Haktanır’ı kutlayarak, teşekkür ettiler.

MEB tarafından 2013 yılında güncellenen okul öncesi eğitim programı Uygulamalardan Örnekler seminerini büyük bir keyifle dinlediklerini, çok şeyler öğrendiklerini belirten katılımcılar, semineri düzenleyenlere ve Prof. Dr. Haktanır’a teşekkür ettiler.

Seminere kayıt sırasında Mendilmatik tarafından katılımcılara dosya, kalem ve ıslak mendil verildi.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça yeşilleniyor...
Sonraki Haber İZKA ile İzmir ekonomisine 54 milyon TL girdi sağlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?