ANA SAYFA > EĞİTİM > Türk Eğitim Senliler Karşıyaka'da bir araya geldi

Türk Eğitim Senliler Karşıyaka'da bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Eğitim Senliler Karşıyaka'da bir araya geldi

Türk Eğitim Sen İzmir 2nolu Şube Karşıyaka üyeleri ile birlik ve beraberlik toplantısı yaptı.

Metro tünel üstündeki Alaçatı Sakızlı Kafe’deki kahvaltılı toplantıya, Türk yerel Hizmet Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kalafat, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcısı Uğur Özdemir, Türkiye Kamu-Sen İzmir il temsilcisi Ahmet Doğruyol Kamu-Sen’e bağlı sendikaların İzmir şube başkanları Türk Eğitim Sen 2Nolu Şube başkanı İrfan Toksoy, 2nolu Şube Yönetim Kurulu üyesi Kemal Bakır, yönetim kurulu üyeleri ve sendikaya üye olan eğitim çalışanları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Şube başkanı İrfan Toksoy, Katılımcıların ve Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet bayramını kutluyor, Cumhuriyeti bizlere armağan eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum diye başladığı konuşmasında,  “Sendikal mücadelemizin temelini hak, hukuk, hürriyet eksenine oturttuğumuz bireysel çıkarların öne çıkarıldığı bir şer örgütü değil, tamamen ilkesel bir anlayışla sürdürdüğümüz mücadelemizde adaletten ve hukuktan hiçbir şekilde ayrılmayacağız” dedi.

 7 Haziran sonrası toplumun dolayısıyla eğitim çalışanlarının da önceliklerinde bir değişiklik olduğunu vurgulayan Toksoy, terör, seçim öncesi işsizlik, atanamayan öğretmenler, eğitim sistemindeki sorunlara,  idareci atamalarına, hizmetli ve memurların sorunlarına da değindi.

Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Dil

Toksoy sözlerini şöyle sürdürdü “Bizim ilkemiz önce ülkemiz sloganıyla yola çıktığımız bu mücadeleyi aynı kararlılık ve inançla sürdüreceğiz. Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Dil ülküsünden asla taviz vermeyeceğiz.  Dil konusunun ülkemizin birlik ve beraberliği için önemini her yerde her platformda anlatacağız. Bu konuyu istismar eden çevreleri ve onların borazanlığını yapan sivil toplum örgütlerini ve özellikle sendikaları deşifre edip bunların niyetlerinin kültürel ve insani değil siyasal ve bölücü bir amaca hizmet ettiklerini bıkmadan usanmadan anlatacağız. Bu mücadelede bir an bile olsa yılmayacağız ve bu yapılar taviz vermeyeceğiz.”

Toksoy, şubenin sendikal çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, üyelerin bu çalışmalarda şube yöneticilerine yardımcı olmalarını sendikanın başarılarını birlikte yakalamayı ve bunun mutluluğunu paylaşmayı büyük bir ailenin üyesi olmanın sorumluluğunu hatırlattı. Başarının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini hatırlattı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın Filizleri'ne bir destek de şoförlerden
Sonraki Haber Karşıyaka Starları, Menderes Belediyespor’u yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?