ANA SAYFA > EĞİTİM > TEKNOFEST 2023 İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

TEKNOFEST 2023 İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TEKNOFEST 2023 İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün TEKNOFEST kapsamında düzenlediği bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

İzmir Vali Yardımcısı Dr. Fatih Kızıltoprak başkanlığında 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen TEKNOFEST İl Koordinasyon toplantısına; Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Borsası, İzmir Ticaret Odası, İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı temsilcileri, üniversitelerin rektör yardımcıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye temsilcileri, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve eğitim yöneticileri katıldı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde; Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığı ile düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2023 yılında İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek. İzmir ilinde koordinasyonu sağlamak amacı ile düzenlenen toplantıda birçok kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

TEKNOFEST Genel Sekreteri T3 Vakfı Müdürü Ömer Kökçam yaptığı konuşmada; önce TEKNOFEST hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Planlanan organizasyonla ilgili de bilgi veren Kökçam, İzmir’de 10 binin üzerine çıkan başvuru sayısı ile ilgili olarak bu katılımın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzmir Vali Yardımcısı Dr. Fatih Kızıltoprak; TEKNOFEST ile ilgili organizasyon konusunda oldukça heyecanlı olduğunu söyledi ve İzmir’de birçok gencin duyduğu ilgiden ve başvuru sayısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YKSM Piraye'yi ağırladı
Sonraki Haber Bayraklı Belediyesi uluslararası turizm ve ticaret fuarında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?