ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı Belediyesi uluslararası turizm ve ticaret fuarında

Bayraklı Belediyesi uluslararası turizm ve ticaret fuarında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı Belediyesi uluslararası turizm ve ticaret fuarında

Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 8-10 Aralık tarihleri arasında, Fuar İzmir’de bu yıl 16’ıncısı düzenlenecek Uluslararası Turizm, Ticaret Fuar ve Kongresi’ne katılacak. Tarihi zenginlikleri, denizi ve ticari konumu ile İzmir’in ‘kalbi’ Bayraklı’nın projeleri, ticaret ve turizm potansiyeli tanıtılacak. Başkan Serdar Sandal “Tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz” dedi.

Bu yıl 16’ncı kez ticaret ve turizm dünyasının profesyonellerini bir araya getirecek olan İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde, tarihi ve kültürel değerlerinden doğal güzelliklerine kadar her yönüyle Bayraklı’nın tanıtımı yapılacak. Gaziemir Fuar Alanı’nda, belediyeler için ayrılan İzmir Sokakları Bölümü, A Holü’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Bayraklı standında, Üretici Kadınlar ve Doğançay Kooperatifleri de ürettikleri ürünlerin satışını yapacak. Ziyaretçilere kent rehberi, kitapçıklar ve bilgilendirici broşürler dağıtılacak. Belediyenin tesisleri ve vizyon projeleri tanıtılacak. Ayrıca piyano, keman ve halk oyunları gösterileri sunulacak.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Ticaret ve turizm sektörünün bir araya geleceği en önemli fuarlardan biri olan İzmir Uluslararası Turizm, Ticaret Fuar ve Kongresi’nde Bayraklı olarak yerimizi aldık ve ilçemizin tanıtımını yapacağız. Tarihi değerlerimizi, kültürel zenginliklerimizi ve turizm potansiyelimizi ziyaretçilerimize anlatacağız. Yeni Kent Meydanımızdan eğitim kurumlarımıza, Smyrna’dan sağlık, sosyal, spor, kültür-sanat faaliyetlerimize kadar İzmir’in kalbi Bayraklı’nın kent kimliğine katkı sağlayacak tüm projelerimizi ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Herkesi fuardaki standımıza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TEKNOFEST 2023 İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Sonraki Haber Çiğli'de ''Kadının Siyasetteki Yeri'' konuşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?