ANA SAYFA > EĞİTİM > Sloganları Avrupa bileti oldu

Sloganları Avrupa bileti oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sloganları Avrupa bileti oldu

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Sinem Çilingir ve Onur Tasalı, ürettikleri sloganla Avrupa’nın yolunu tuttu. Çilingir 45 günde 22 ülke ve 35 şehir gezerken Tasalı 9 Ocak’ta Camp Nou’da oynanacak Barcelona-Granada maçını en önden izleyecek.

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin ürettikleri sloganlar, girdikleri yarışmada Avrupa bileti oldu. Metro Turizm sponsorluğunda her yıl 50 gence ücretsiz Avrupa seyahati fırsatı sunan Gençlik Otobüsü yarışması için “Çağın metrosunda modern yolculuklar” sloganını üreten Görsel İletişim Tasarımı 3’üncü sınıf öğrencisi Sinem Çilingir 45 günde Avrupa, Balkanlar ve Rusya’yı içeren 22 ülke ve 35 şehri gezerken, Lassa tarafından twitter üzerinden düzenlenen #ensağlamtaraftar yarışmasına katılan Sinema Televizyon bölümü birinci sınıf öğrencisi Onur Tasalı, Camp Nou’da 9 Ocak’ta oynanacak Barcelona-Granada maçını en önden izleme fırsatı kazandı.  “Arda Turan kimdir?” sorusuna “Yıllarını futbola adayan, futbolla yaşayıp futbolla gülüp ağlayan, en güzel golleri atıp en güzel asistleri hazırlayan Türkiye’nin gururu Arda Turan” mesajlı fotoğrafı ile binlerce kişi arasında seçilen iki kişiden biri olan Tasalı, Barcelona’da 2 gün de tatil yapacak.

Kahve yaptı Balkan Kervanı’na katıldı

Gençlik Otobüsü seyahatinde yaptığı Türk kahveleri çok beğenilen Sinem Çilingir, yarışmayı düzenleyen Maksut Coşkun Dokunulmaz’dan bir de Balkan Kervanı seyahati teklifi aldı. İlk 100’e kalan yarışmacılar arasından 5 dakika içinde ürettiği projesi ile ilk 5’e seçilen ve Gençlik Otobüsü seyahati öncesi hiç yurt dışı deneyimi olmayan Çilingir, “Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencisi olarak yaptığım seyahat bana inanılmaz bir deneyim oldu. Yüksek lisans eğitimi için İtalya ya da Fransa’ya gitmek en büyük hedefim” dedi. Litvanya ve Rusya’ya hayran kaldığını belirten Çilingir, “Türk kahvesi içmeyi de yapmayı da çok severim ama bu sayede Balkan Kervanı’na davet edileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Hattat ve cam ustaları eşliğinde, macuncu ve şerbetçilerle çıktığımız Balkan yolculuğunda ben Türk kahvesi yaptım, arkadaşlarım halk oyunları oynadılar. Hem kültürümüzü tanıttık hem de gittiğimiz ülkelerin kültürlerini öğrenmiş olduk” dedi.

Hakem olup Göztepe-Karşıyaka maçını yönetecek

Aktif sosyal medya kullanıcısı olmasını futbol sevgisi ile birleştirince twitter’da atılan binlerce tweet’in arasından sıyrılmayı başaran Onur Tasalı’nın ise hedefleri büyük. Çocukluğundan bu yana futbola meraklı olan ve 31 Ocak’ta Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan hakemlik sınavına girecek olan Tasalı, “Karşıyakalıyım, üniversitemin yerleşkesi Göztepe’de. Hayalim ileride iyi bir hakem olup Karşıyaka-Göztepe maçını yönetmek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaynanalar’ın Tijen’i kanser hastalarına moral verdi
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?