ANA SAYFA > EĞİTİM > Örnekköy Orman Okulu projesi 5 yıl uzatıldı

Örnekköy Orman Okulu projesi 5 yıl uzatıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Örnekköy Orman Okulu projesi 5 yıl uzatıldı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Kaymakamlığı ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile 2017 yılında Örnekköy'deki 400 dönümlük orman alanı, Karşıyaka’daki tüm okullara orman eğitim alanı olarak 5 yıl daha hizmet verecek.

Karşıyaka Kaymakamlığı koordinesinde Orman Bölge Müdürlüğü ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından imzalandı. 
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır desteklerinden dolayı Orman Bölge Müdürü Derince'ye teşekkür ederken Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu "Proje kapsamında bütün okullarımız, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilen alanda Orman Okulu eğitim çalışmalarına devam edecektir. Bu projeyle çocuklarımız, doğa ve orman sevgisini yaşayarak öğrenecekler" açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Köfteci Ramiz'in 50. ölüm yıl dönümü nedeniyle köfte dağıttılar
Sonraki Haber Robotik Kodlama Atölyesi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?