ANA SAYFA > GÜNDEM > Köfteci Ramiz'in 50. ölüm yıl dönümü nedeniyle köfte dağıttılar

Köfteci Ramiz'in 50. ölüm yıl dönümü nedeniyle köfte dağıttılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Köfteci Ramiz'in 50. ölüm yıl dönümü nedeniyle köfte dağıttılar

Köfteci Ramiz markasını kuran ve 42 yıl boyunca bu markanın meşhur ve maruf hale gelmesi için bir ömür harcayan rahmetli Ramiz Taşkınlar'ın 50. ölüm yıl dönümünde 2500 köfte ekmek dağıttılar...

1970 yılında vefat eden Ramiz Taşkınlar'ın (Köfteci Ramiz) vefatının 50. yılında oğulları Bircan, Birtan ve Bülent Taşkınlar, yeni belediye hizmet binası önünde 2 bin beş yüz kişiye 8 personeliyle pideli köfte ve ayran hayrı yaptı.  
Köfteci Ramiz Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Bircan Taşkınlar;" Bugün rahmetli babam Köfteci Ramiz'in aramızdan ayrılışının 50. ölüm yıl dönümü nedeniyle yeni belediye hizmet binası önünde 2 bin beş yüz kişiye pideli köfte ve ayran dağıtarak hayrını yaptık. Bu sabah Taşkınlar ailesi olarak kabristana giderek duamızı yaptık. Akhisarlılara hizmet amacıyla öğle saati kalabalık olur diye vatandaşlarımıza Köfteci Ramiz karavanımız da pideli köfte ve ayran dağıttık. Eğer vatandaşlarımıza dağıttığımız pideli köfte ve ayran yetmezse, ilave yapacağız "dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ: Sevgi ve aşkla çalışıyoruz
Sonraki Haber Örnekköy Orman Okulu projesi 5 yıl uzatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?