ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğretmenler anılarını tazeledi...

Öğretmenler anılarını tazeledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğretmenler anılarını tazeledi...

Karşıyaka’nın en popüler ilkokullarından birisi olan Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu’nda öğretmenler günü bir başka kutlandı.

Okul Müdürü Ertan Beder, geçmişte görev yapan tüm müdür ve öğretmenleri okula bu yıl da davet ederek onlarla birlikte “Öğretmenler Günü”nü harika bir şekilde kutlanmasını sağladı.
“Öğretmenler Günü”nde yıllar sonra bir araya gelen öğretmenler anılarını tazeledi ve unutulmayacak bir öğretmenler gününü yaşadı.
Eğitim ve öğretimdeki başarılı çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerle de takdir toplayan okul müdürür Ertan Beder, “Bu yıl üçüncüsünü düzenledik. 24 Kasım Öğretmenler gününde okulumuzdan emekli olan öğretmenlerimizi okulumuzda ağırladık. Koro şefi Suat Lezgioğlu yönetiminde Türk sanat müziği konseri verildi, eski ve yeni fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi açılışı yapıldı, beğenilen ikramlarımız vardı ve tüm öğretmenlerimize hediyeler verildi. Duygusal anlar yaşandı. Okulumuzdan Şubat 2023 te emekli olan Yavuz Tuna öğretmenimiz geçen yıllarda karşılama tarafındaydım bu yıl emekli olanların tarafında olacağım demişti emekli olurken. Ama maalesef kendisini kaybettik tüm Mustafa Reşit Paşa İlkokulu ailesi olarak üzgünüz.”
100’ün üzerinde öğretmenin katıldığı anlamlı gü sonunda hatıra fotoğrafları çekildi ve gelecek yıl buluşmak için söz verildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka voleybolun başına Gökhan Öner geçti
Sonraki Haber Karşıyaka Müftülüğü'nden Cumhuriyetin 100.yıl dönümü etkinliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?