ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleybolun başına Gökhan Öner geçti

Karşıyaka voleybolun başına Gökhan Öner geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleybolun başına Gökhan Öner geçti

Karşıyaka Voleybol A Takımının başına Gökhan Öner getirildi.

Reşat Yazıcıoğulları’nın istifa etmesinin ardından yeni antrenör arayışına giren Karşıyaka Voleybol Şube Yönetimi, kararını Reşat Yazıcıoğulları’nın yardımcısı olan Gökhan Öner için verdi ve bugün yapılan görüşmeyle de el sıkışıldı.
Yarından itibaren resmen A Takım baş antrenörü olarak görevini sürdürecek olan Gökhan Öner eski milli voleybolcu.
Gökhan Öner kimdir?
1972 Mersin doğumlu. Voleybol oynadığı dönemlerde özellikle üstün blok yeteneğiyle dikkat çekti. 15 yaşında babasının da desteğiyle SSK Spor'da voleybola başladı. 1988-1989 sezonunda Arçelik ile birlikte birinci ligde yer aldı. Sırasıyla: Emlak Bankası, Arçelik, Halkbank, Arçelik, Fenerbahçe, Halkbank ve Arkas Spor formalarını giydi. Arkas formasıyla büyük bir başarıya imza atarak, takımıyla birlikte Avrupa Çalenç Kupasını kazandı.
1990 yılından yer aldığı Türk millî takımında iki yüzün üzerinde maç oynamıştır. Voleybol Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Arkas'la oynadığı grup maçları sonrasında en yüzdeli atak yapan smaçör oldu. 1,93 m boyunda.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Cumhuriyet ve kadın konuşuldu
Sonraki Haber Öğretmenler anılarını tazeledi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?