ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğrencilerden çevre temizliği seferberliği

Öğrencilerden çevre temizliği seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrencilerden çevre temizliği seferberliği

Temiz bir çevre için proje üreten Karşıyaka okullarımızdan birisi olan Karşıyaka Lisesi, çevre temizliği seferberliği başlattı.

Proje kapsamında Karşıyaka Lisesi partneri Almanya'nın Mulvany Berufskolleg Koleji ortaklığıyla  "Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik" yapılan projenin bir parçası olan çevre temizliği etkinliğini gerçekleştirdi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu da öğrencilere eşlik ederek çevre temizliği etkinliğinin başından sonuna görev aldı ve çevreye zararlı olan maddeleri topladı.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka'da okulların eğitim ve sosyal aktivitelerindeki projelerini her zaman desteklediklerini ve onların yanında olduklarını ifade ederek, "Bu güzel etkinlikte yer almak bizlere mutluluk verdi" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’de Robotik Kodlama eğitimleri başladı
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği koro çalışmaları başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?