ANA SAYFA > EĞİTİM > Minik izcilerden engelliler için farkındalık etkinliği

Minik izcilerden engelliler için farkındalık etkinliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik izcilerden engelliler için farkındalık etkinliği

Mirza Nil İlkokulu 2/B sınıfı izcileri, öğretmenleri Seher Yılmaz liderliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için Karşıyaka Hükümet Konağı önünde etkinlik gerçekleştirdiler.

Ellerinde anlamlı yazıların olduğu pankartlarıyla Karşıyaka Hükümet Konağı önünde gelen izcilere; Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Şube Müdürü Beyhan Gökdemir, Mirza Nil İlkokulu Müdürü Ercan Çifçi de katılım sağlayarak destek verdiler ve duyarlılıkları için öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkürlerini sundular.

Engellilerin sadece belirli tarih ve günlerde değil, her zaman önemsenip, değer verilmesi gerektiğini, her şeyden önce onları anlamak için empati kurulması gerektiğini belirten öğretmen Seher Yılmaz "Sayın milli eğitim müdürüme, şube müdürüme ve okul müdürüme verdikleri destek ve katılımları için çok teşekkür ederim. Engellilere yapacağımız en büyük katkı yaşamlarını zorlaştırmak değil kolaylaştırmaktır. Bu duyarlılığa sahip olmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekten çekinmemeliyiz ve asıl engelin yüreklerdeki sevgisizlik olduğunu bilmeliyiz, bu duyarlılıkla yetişen izcilerimle de gurur duyuyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler: Kadına şiddet vicdansızlığın zirve noktasıdır
Sonraki Haber Karşıyaka transfere devre arasında karar verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?