ANA SAYFA > EĞİTİM > Mezun oldukları Ankara İlkokulu'na vefa

Mezun oldukları Ankara İlkokulu'na vefa

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mezun oldukları Ankara İlkokulu'na vefa

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Bostanlı, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüpleri Karşıyaka Ankara İlkokulu Özel Eğitim ve Sevgi Sınıfı’nın tefrişatını gerçekleştirdi. Rotary 2440 Bölge Federasyonu'nun da desteklediği projede yenilenen sınıflara özel eğitim malzemeleri de temin edildi.

Bostanlı, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüpleri, kuruluşu Cumhuriyet öncesine dayanan Karşıyaka’nın önemli pilot okullarından biri olan Karşıyaka Ankara İlkokulu’nun Özel Eğitim ve Sevgi Sınıflarının tefrişatını gerçekleştirerek, sınıfları özel eğitim malzemeleri ile donattı. Projeyi gerçekleştiren kulüp başkanlarının ve pek çok üyesinin de mezun olduğu okul olan Karşıyaka Ankara İlkokulu’nun kendileri için çok özel bir anlam ifade ettiğini dile getiren Bostanlı Rotary Kulübü Üyesi Nehir Sipahi Kayadelen, “Kendi mezunu olduğum bu okulda başkanlığım döneminde böyle bir projeye ortak olmaktan büyük mutluluk duydum. Karşıyaka Ankara İlkokulu’nun Akıl Oyunları, Beceri ve Sanat Atölyesi ve Sevgi Sınıfı’nın donanım ve dekorasyonunu gerçekleştirdik. Hepimizin çok duygulandığı, hatıralarımızın canlandığı nostaljik anılarımızı tekrardan yaşadığımız bu süreçte emeği geçen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler” diye konuştu.
 
Karşıyaka’nın en eski okullarından biri olarak pek çok insanın da bu okula ait anılarının olduğuna vurgu yapan Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, “Tarihi dolayısıyla gelenekleri de olan bu okula destek veren dün kulüplerimizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı açılıyor
Sonraki Haber Ak Parti'den başkan Tugay'a iadei ziyaret...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?