ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun 25 projesine onay

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun 25 projesine onay

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun 25 projesine onay

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu öğrencilerinin Tübitak Bilim Fuarı için başvurduğu 25 projenin tamamı onaylandı.

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun Tübitak Bilim Fuarı için üç değişik proje alt türü, 12 farklı tematik alanda 25 projeye yaptığı başvuruda hepsi onay gördü. 

Proje yöneticisi Gülay Zaim "7 danışman  arkadaşımın da katkılarıyla 75 öğrencimiz proje çalışmalarını gerçekleştirdiler. Proje çalışmaları sırasında öğrencilerimiz bilgiden bilgi üretme becerilerini gerçekleştirirken, pandemi nedeni ile yüzyüze grup çalışmalarını yapamadılar. Grup çalışmaları online gerçekleştirildi. Araştırma projelerinde okul labaratuvarında başlayan deneylerimiz evlerde devam etti. İyi tarafından baktığımızda okulda yetiştiremeyeceğimiz bitkileri evlerin bahçelerinde, balkonlarında yetiştirerek tüm öğrencilerimizi çalışmalara dahil ettik. Öğrenciler için kapanma döneminde farklı bir deneyim ve boş zaman etkinliği oldu. Aynı zamanda daha fazla denemeler yaparak deney hatalarını en aza indirdik. Daha kesin sonuçlara ulaştık." dedi.

Zaim "Öğrencilerimiz tasarım proje çalışmalarında sorunlara çözüm önerisi getirerek prototip, ve model geliştirdiler. Üretirken öğrendiler, öğrenirkende ürün geliştirdiler. Bilime olan merakları ve kendilerine olan güveni daha da arttı. Çalışmalarımız ziyaretçiler tarafından taktir toplarken, beğeniler il dışından da gelince Metin Aşıkoğlu Ortaokulu olarak bizleri gururlandırdı.
Çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Başta okul müdürümüz İbrahim Cin olmak üzere emeği geçen, katkı ve katılım sağlayan herkese çok teşekkürler." açıklamasında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Almanca İş İlanları Hangi Sektörlerde Ön Plana Çıkıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da Samican teknik heyeti sevindirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?