ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşıkoğlu Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı yarın açılıyor

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı yarın açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı yarın açılıyor

Öğrenimdeki başarısının yanı sıra bilimsel ve sportif çalışmalarla da dikkatleri üzerine çeken Karşıyaka Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nda yine heyecan var...

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun gelenekselleşen TÜBİTAK Bilim Fuarı yarın (24 Mayıs 2022 Salı) öğrencileri, öğretmenleri, davetlileri ve velilerinin huzuruna açılacak. 
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının yarın saat 11.oo'de resmi açılışının  yapılacağını ve iki gün ziyaret edileceğini ifade eden Metin Aşıkoğlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Cin, "Proje yürütücülüğünü Gülay Zaim'in yaptığı, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu kez de inanılmaz eserleri sergileyecek olan öğrencilerimizi bir kez daha alkışlamaya hazır olun. Büyük emek verdiğimiz fuarımıza tüm Karşıyakalıları bekliyoruz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kaleci transfer etmeyecek
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Nergiz Mahalle sergisi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?