ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Nergiz Mahalle sergisi açıldı

Karşıyaka Halk Eğitim Nergiz Mahalle sergisi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Nergiz Mahalle sergisi açıldı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Karşıyaka Nergiz Mahalle Merkezi’nde, Karşıyaka Belediyesi ile ortak çalışması sonucu, Nergiz Mahalle Merkezi Sergisi açıldı.

Karşıyaka Belediyesi Bando Takımı’nın İstiklal Marşının ardından mini bir konser verdiği açılış töreninde Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Birgül Çağrı' bir konuşma yaptı. Serginin açılışını Karşıyaka Belediyesi Başkan Vekili Birgül Çağrı, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyeleri, Karşıyaka Belediyesi bürokratları ve Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri katıldı. 
Açılıştan sonra protokol, usta öğreticilerin ve kursiyerlerin gerçekleştirdiği sergiyi gezdi. Sergide Takı Tasarımda Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticilerinden Arzu Çeşmeci, Gümüş Takı İşlemeciliğinde Ceyda Şakar, Cam Mozaik Sanatında Şükriye Işıkal ve Kumaş Boyama Sergisinin başında bulunan Beray Göllü bilgi verdi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Aşıkoğlu Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı yarın açılıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı final için son kez Anadolu Efes karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?