ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşık Ortaokulu pırıl pırıl oldu

Metin Aşık Ortaokulu pırıl pırıl oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşık Ortaokulu pırıl pırıl oldu

Eğitim öğretim yeni yılına bir ay gibi zaman kaldı. Karşıyaka Okulları kendisini yenilemeye devam ediyor.

Karşıyaka Bostanlı'daki Metin Aşıkoğlu Ortaokulu yeni dönem için bina içi ve sınıfları elde geçirip, boya badana işlemlerini tamamladı.  Bahçe peyzaj işlemlerinin devam ettiği okulda müdür Erdem Kaner kısa sürede gösterdiği başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka'daki tüm okulların yaz tatilinde elden geçirildiği ve tamirat-tadilat işlemlerinin yanı sıra boya badana da yapıldığını ifade ederek, "Çalışmalarımızı ekip olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni öğrenim yılına kadar her okulumuzu pırıl pırıl yapacağız. Bostanlı'daki Metin AŞıkoğlu Ortaokulu da bunlardan birisi. Devletimiz imkanlarını seferber ederek, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim görmesini sağlamaya çalışıyor. Bakanlığımız ve İl müdürlüğümüz de bu konuda bizleri destekliyor. Yeni döneme bizler de en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 12 Muhteşem 8 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 4
Önceki Haber Mahalleli aşurede bir araya geldi
Sonraki Haber Açık kapı spora da kapıları açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?