ANA SAYFA > SPOR > Açık kapı spora da kapıları açtı

Açık kapı spora da kapıları açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Açık kapı spora da kapıları açtı

Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Açık Kapı Şefliği “Açık Kapı Spora Açılan Kapı” projesi ile gençleri spora yönlendiriyor

Vatandaşların istek ve sorunlarına çözüm üreten Karşıyaka Kaymakamlığı Açık Kapı bürosu Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Açık Kapı Şefliği “Açık Kapı Spora Açılan Kapı” projesi ile gençleri spora yönlendiriyor.

Türkiye’de ilk defa Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Açık Kapı Şefliği paydaşlığında yapılan “Açık Kapı Spora Açılan Kapı” projesi kapsamında vatandaşların istek ve sorunlarına çözüm üretirken aynı zamanda spora yönlendirmeyi hedeflediği 7-22 yaş aralığında 200 den fazla çocuğun yüzme, okçuluk, tekvando, satranç, jimnastik, hemsball ve tenis branşlarında ki kurslara ücretsiz katılımı sağlıyor.

Karşıyaka Açık Kapı Şefliği Koordinatörü Reyhan Dilik, Sorumlu Aysel Burgucu ile Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Koordinatörü Efkan Çiloğlu birlikte kurs gören çocukları yerinde ziyaret ederek onlarla görüşüyor. Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Hamurcu’nun projeye büyük destekleri olduğunu belirten Karşıyaka Açık Kapı Şefliği Koordinatörü Reyhan Dilik, “Çocukları ve gençleri spora yönlendirmenin sağlıklı bireyler yetiştirmede çok önem arz ediyor” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Aşık Ortaokulu pırıl pırıl oldu
Sonraki Haber Karşıyaka, Adem Büyük ile imzaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?