ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Demir, GSL’nin inşaatı gezdi

Kaymakam Demir, GSL’nin inşaatı gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir, GSL’nin inşaatı gezdi

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu birlikte Karşıyaka Mustafa Kemal Mahallesinde yapımına başlanan güzel sanatlar lisesinin alana giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

22.724 m2 kapalı alana sahip güzel sanatlar lisesi müzik ve resim dallarında eğitim verecek. 12 derslikli okulun, 30 bireysel müzik odası, koro ve orkestra odaları, ses kayıt stüdyosu, resim, heykel-modelaj, seramik, fotoğraf, grafik, desen atölyeleri, 112 yataklı kız ve erkek öğrenci pansiyonu, yemekhane- kantin, spor salonu ve 400 kişi dinleyici kapasiteli konser salonundan oluşuyor. Pansiyon ve eğitim amaçlı iki ana blok bulunuyor. 2024 yılında bitmesi planlanan okulda dışarıdan gelecek öğrenciler için de öğrenci pansiyonunun olması bir avantaj olarak değerlendiriliyor.
Kaymakam Demir Karşıyaka’da nitelikli okullara güzel sanatlar lisesi gibi bir oklun daha eklendiği için mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi. “Okulun pansiyonlu olması Karşıyaka dışından gelecek yetenekli gençlerimiz için de büyük avantaj sağlayacak.”  
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber STK'lerden Başkan Tugay'a teşekkür
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?