ANA SAYFA > GÜNDEM > STK'lerden Başkan Tugay'a teşekkür

STK'lerden Başkan Tugay'a teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
STK'lerden Başkan Tugay'a teşekkür

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (KSTK) ocak ayı toplantısı Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a teşekkür ile başladı.

Türkiye Yardımseverler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nin ev sahipliğinde Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen toplantının moderatörlüğünü KSTK Yürütme Kurulu ve KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı yaptı. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın da misafir olarak katıldığı toplantıya, KASİAD onursal başkanı Osman Avcı ve KASİAD, TYSD Karşıyaka Şb., Muharip Gaziler Derneği, TUNA-DER, ADD Karşıyaka Şb., Türk Kadınlar Birliği, KAZED, ÇYDD Karşıyaka Şb., DEGONED, 1881 Derneği, Koruyucu Aileler Derneği, KASÇED, Yaşlı Dost Derneği başkan ve temsilcileri katıldı.
KSTK Yürütme Kurulu ve KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı yaptığı konuşmada gerek etkinliklerde gerek toplumun ihtiyaç duyduğu konularda her zaman beraber hareket edildiğini söyleyerek, başta Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Türkiye Yardımseverler Derneğinin tanıtımını içeren bir video ile başlayan toplantı, gündem konuları içinde ortak projeler, Karşıyaka çarşısında birden çoğalan butik oteller ve seçim döneminin yaklaşmasıyla ikameti burada olmayan gençlerimizin seçim için bilgilendirilmesi yer aldı. 

Başkan Tugay da yaptığı konuşmada; Belediye olarak rahatsızlık veren her konuda gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Yıllardır süren bu güzel birlikteliğin bozulmamasını ve bu birliktelikle güçlü olunduğunu sözlerine ekledi. 

Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi için teşekkür ettiler
Toplantı sonunda toplantıya katılanlar Başkan Tugay’a Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesini yaptığı için teşekkür ettiler. Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesinde yüze yakın STK yer alıyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bahar Noktası''nın galası yapıldı
Sonraki Haber Kaymakam Demir, GSL’nin inşaatı gezdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?