ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Çalışır, hasta çocuğa karnesini evinde verdi

Kaymakam Çalışır, hasta çocuğa karnesini evinde verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır, hasta çocuğa karnesini evinde verdi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle Karşıyaka’da bulunan 111 eğitim öğretim kurumunda eğitim- öğretim gören 41 bine yakın öğrenciye karneleri verildi.

Burnunda kitle tespiti nedeniyle iki ameliyat geçiren, 6 kemoterapi, 7 ışın tedavisi alan Karşıyaka Şair Eşref İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Elif Çakır’a karnesini Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu verdi.
Karne dağıtım gününde hastalığı nedeniyle okula gidemeyip evde eğitim alan küçük Elif’in evine giden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Küçük Elif’e karnesinin yanında çeşitli hediyeler vererek çocuğu sevindirdiler.
İlaç tedavisi sürmekte olan Elif, tüm yaşadıklarına rağmen eğitimini aksatmadan öğretmeni Derya Alpar ile evde bire bir eğitim görüyor.
Elif’in çok zeki ve meraklı olduğunu söyleyen öğretmeni Derya Alpar, okuldaki görevinden sonra Elif’e geldiğini ve akşama kadar birlikte ders çalıştıklarını ve bundan büyük keyif aldığını söyledi.
Anne Fatma ve baba Halim, Elif’in burnundan bir akıntıyla başlayan rahatsızlığına ‘’Nöroblastom’’ tanısının konulduğunu ve bir dizi tedaviden sonra kitlenin şu an için durduğunu söyledi. ‘’Elif’in doktor olmak istediğini söyleyen anne, en büyük hayalinin de ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile tanışmak olduğunu söyledi.
Karşıyaka Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu, Okul Müdürü Hüsnü Dinçer, Elif’in öğretmeni Derya Alpar, Rehber Öğretmen Şeniz Kuruçeşmeli ve Ahmet Akçil’in de bulunduğu karne tesliminde duygulu anlar yaşandı.
Karşıyaka’da 5’i özel olmak üzere 111 eğitim öğretim kurumunda toplam 41 bine yakın öğrenci eğitim öğretim görüyor.
18 Ocak’ta 15 günlük 1. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler ve öğretmenler 4Şubat’ta 2. Döneme başlayacak.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Başkan Adayı Maç, KSK'yi ziyaret etti
Sonraki Haber Nergiz Kur’an Kursu öğrencileri Zübeyde Hanım’ı canlandırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?