ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'nın Filizleri'nde mezuniyet sevinci...

Karşıyaka'nın Filizleri'nde mezuniyet sevinci...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Filizleri'nde mezuniyet sevinci...

Karşıyaka Belediyesi'nin ana okullarından Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'nda mezuniyet sevinci yaşadı.

Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'nun 2018/2019 öğretim yılı mezuniyet gününde 6 yaş öğrencileri okullarında son yılını yaşadı ve kep atarak mezuniyet belgelerini aldı.
Ahmet Priştina Kültür Merkezi'nde kalabalık veli ve davetli huzurunda yapılan mezuniyet ve kep atma töreni bir şölen şeklinde geçti. 4-5 ve 6 yaş sınıfları .çeşitli gösterilerle velilerinden ve davetlilerden büyük alkış aldı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın da bir süre izlediği törende 6. sınıfların sürpriz zeybek oyunu ayakta alkışlandı. 
Törende Sosyal İşler Müdürü Fatma Bozan mezuniyet belgelerini verdi. Belge alan 6 yaş sınıfları kep atarak okullarına veda etti ve ilkokul yaşamlarına "merhaba" dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mesut Toros'u isteyen isteyene...
Sonraki Haber İki Pınar Karşıyakalı 3x3 Milli Takımı'nda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?