ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros'u isteyen isteyene...

Mesut Toros'u isteyen isteyene...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros'u isteyen isteyene...

Karşıyaka'yı düşme hattında son sıradan devralıp Play-Off'a taşıyan teknik direktör Mesut Toros, yeni sezon öncesi birçok kulübün teknik adam listesinde yer alıyor.

Yeşil-kırmızılılarda sözleşmesi biten tecrübeli teknik adamı göreve getirmek için Spor Toto 1. Lig'den Boluspor ve ligin yeni ekibi Menemenspor, TFF 2. Lig'den Tuzlaspor, 3. Lig'den ise Diyarbekirspor'un nabız yokladığı öğrenildi. Özellikle Tuzla ve Diyarbekirspor'un da sezonun en flaş teknik direktörlerinden olan Toros'a takımı emanet etmek için ısrarcı olduğu belirtildi.
Lig sonrası Karşıyaka'da başkan vekili Gökhan Şensan'la görüşüp beklemeye geçen Mesut Toros, önceliğinin Kaf-Kaf olduğunu açıklamıştı.
Toros'un Karşıyaka dışında 2. Lig ve 3.Lig'de yer alan bir takımda çalışmak istemediği, 1. Lig'den ciddi bir teklif gelmesi durumunda ise değerlendireceği belirtiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da istihdamı artıracak işbirliği
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Filizleri'nde mezuniyet sevinci...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?