ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı öğrenciler İSG’yi önemseyip, geleceğe güveniyor…

Karşıyakalı öğrenciler İSG’yi önemseyip, geleceğe güveniyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı öğrenciler İSG’yi önemseyip, geleceğe güveniyor…

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Bürosu tarafından Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte, öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün ve İşyeri Sağlık ve Güvenlik Uzmanı Ülkü Çekli birer konuşma yaptılar.  Karşıyaka Milli Eğitim İSGB Yöneticisi Ülkü Çekli tarafından İlçe Milli Eğitime bağlı okul ve kurumlarda iş sağlığı ve güvenliğinin önemi sinevizyon gösterisi ile anlatıldı.
Etkinliğe İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürü Mehtap Gemici, İl Milli Eğitim İSGB Koordinatörü Sibel Akçapınar,  Karşıyaka Milli Eğitim İSGB Yöneticisi Ülkü Çekli, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Geleceğin çalışanları olarak çocuklarda güvenli yaşam bilinci ve farkındalığı yaratmak amacıyla okulda düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesi, slayt gösterimi, drama gösterisi ve ‘Güven Usta Okulumuzda’’ adlı sunumla program sona erdi.
Hafta yarın sona erecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşı: Şampiyonluk yakın biletleri alın
Sonraki Haber Cihat Kora Anadolu Lisesi'nde TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?