ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir eğitim ailesinden denetimlere tam destek

İzmir eğitim ailesinden denetimlere tam destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir eğitim ailesinden denetimlere tam destek

Kovid-19 ile mücadele tedbirleri ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığının 81 ilin valiliklerine gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında tüm Türkiye’de denetimler gerçekleştiriliyor.

Ülke genelinde salgın nedeniyle oluşabilecek riskleri en aza indirgemek üzere İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve spor salonlarında yapılan denetimlere İzmirli eğitimciler gönüllü olarak katıldı.

Türkiye’de Kovid-19 pandemisinin olumsuz etkilerini en aza indirgemek üzere yapılan çalışmalara her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi ile yapılan denetimlere İzmir’in otuz ilçesinden gönüllü öğretmenler, eğitim yöneticileri ve  vefa destek grubunda görev alan eğitimciler  katıldı.
Marketlerde, kıraathanelerde, lokantalarda, toplu ve riskli olan her alanda yapılan denetimlerde görev alan eğitimciler, risklerin ortadan kalkmasına yönelik bilgilendirme çalışması yaptı. Alınması gereken tedbirler hakkında bilgi veren gönüllüler bu zorlu sürecin birlik içinde ve kurallara uyarak aşılacağı mesajını verdiler.

Zor Günlerden Birlik ve Beraberliğimizi Pekiştirerek ve Güçlenerek Çıkacağız.
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, denetimlerle ilgili olarak şunları kaydetti: “Salgının ortaya çıktığı günden bu yana, ülkemizdeki tüm kurum ve kuruluşlar yoğun bir gayret gösteriyor İzmir eğitim ailesi olarak bizler de pandemiye karşı verilen bu büyük mücadelede toplumsal farkındalığın oluşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz yürütülen her projeye, her çalışmaya yürekten destek veriyor. Evlatlarımıza bizi biz yapan bu gücü, bu ruhu aktarmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu zor günlerden birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek ve güçlenerek çıkacağız. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yıkılan 2 okul ihaleye çıkıyor...
Sonraki Haber Narlıdere’de geceler güzelleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?