ANA SAYFA > EĞİTİM > Geleceğin bilim ve sanat insanlar BİLSEM’de yetişiyor

Geleceğin bilim ve sanat insanlar BİLSEM’de yetişiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceğin bilim ve sanat insanlar BİLSEM’de yetişiyor

Karşıyaka Bilim ve Sanat Merkezi’nde geleceğin bilim ve sanat insanları yetişiyor.

Karşıyaka’da bulunan özellikli okullardan biri olan BİLSEM’de (Karşıyaka Bilim ve Sanat Merkezi) 16 öğretmen ile genel yetenek, müzik ve resim dalında 303 öğrenci geleceğin bilim ve sanat insanı olarak yetiştiriliyor.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nalan Kumray Cin ile birlikte BİLSEM’e giderek öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu bilgisayarda Robotik Kodlama ile oyunlar üreten öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı, onlarla sohbet etti. Piyano çalan öğrencileri dinledi.
Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Demir ve beraberindekiler Okul Müdürü Kemal Bulut ile öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, istekleri olup olmadığını sordu.

“Ülkemizin kalkınması için bilim ve sanatı önemsemeliyiz”
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir bir ülkenin kalkınmasında bilimin ve sanatın önemine değindi. “Ülkemizin kalkınması için bilim ve sanatı önemsemeliyiz” diyerek, bu okuldaki öğrencilerle gelecek için yakından ilgilenilmesi gerektiğini söyledi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Oryantiring’de Türkiye Şampiyonu
Sonraki Haber Duymer Karşıyaka Engelliler gözünü 1.Lige dikti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?