ANA SAYFA > EĞİTİM > AIESEC İzmir ve KARGEM’den kültürlerarası proje!

AIESEC İzmir ve KARGEM’den kültürlerarası proje!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AIESEC İzmir ve KARGEM’den kültürlerarası proje!

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) ile dünya gençlik organizasyonlarından AIESEC’in İzmir Şubesi, uluslararası “Adım At” projesini bu yıl yeniden hayata geçirdi.

Bu kapsamda, AIESEC’in sağladığı bir fırsat olan “Küresel Gönüllük” ile Ukrayna, Tunus, Ürdün, Rusya ve Mısır’dan 25 yabancı üniversite öğrencisi Karşıyaka’ya geldi. Gönüllü ailelerin evlerine yerleşen gençler, Karşıyaka Belediyesi'nin KARGEM öğrencilerine ücretsiz İngilizce dersleri vermeye başladı. 
Kültürlerarası diyaloğun güçlenmesine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında sosyal etkinlikler de gerçekleştirilecek. Ağustos ayında ‘Geleneksel Ülkeler Panayırı’ düzenlenecek. Yabancı öğrenciler kendi yöresel kıyafetleri ile dans gösterileri sunacak, yemeklerini ve kültürlerini tanıtacak. KARGEM öğrencileri de proje sayesinde hem İngilizce dil becerilerini geliştirecek hem de yaz tatillerini renklendirip farklı kültürleri tanıma imkanı bulacak. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KES, galibiyete hasret kaldı
Sonraki Haber Bostanlısporlu Gülşeker tek başına 3 madalya kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?