ANA SAYFA > ÇEVRE > YARIŞ YAPAN VE MODİFİYELİ ARABALARA CEZA YAĞDI

YARIŞ YAPAN VE MODİFİYELİ ARABALARA CEZA YAĞDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
YARIŞ YAPAN VE MODİFİYELİ ARABALARA CEZA YAĞDI

İzmir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yarış yapan ve modifiyeli arabalara ceza yağdırdı. Modifiyeli olduğu gerekçesiyle bin 176 ve yarış yaptığı belirlenen 32 arabaya ceza kesildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka da dahil olmak üzere kentin çeşitli yerlerinde gece saatlerinde yarış yaptığı ileri sürülen arabalara yönelik çalışma başlattı. Çok sayıda ekibin katılımıyla yapılan denetimlerde toplam 32 arabaya, Karayolları Trafik Kanunu'na göre değişik maddelerden ceza uyguladı. İkisi motosiklet olmak üzere üç araç trafikten men edildi. Ayrıca bu yılın ilk altı ayında yapılan kontrollerde, modifiyeli olduğu gerekçesiyle bin 176 arabanın sürücüsüne trafik cezası uygulandı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FARALYALI VE GÜRBÜZER ANILDI
Sonraki Haber KOCAOĞLU: GEMİLERİMİZ KARŞIYAKA-KONAK ARASI VIZIR VIZIR ÇALIŞIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?