ANA SAYFA > ÇEVRE > Teksüt Bandırma, Pınar Karşıyaka adına fidan bağışlayacak

Teksüt Bandırma, Pınar Karşıyaka adına fidan bağışlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teksüt Bandırma, Pınar Karşıyaka adına fidan bağışlayacak

Basketbol Süper Ligi'nin açılış haftasında Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek olan Teksüt Bandırma Basketbol Kulübü, yeşil kırmızılılar adına fidan bağışında bulunacak.

Bandırma ekibinden yapılan açıklama şöyle: "TEKSÜT Bandırma BK, geçtiğimiz Ağustos ayında İzmir’de meydana gelen orman yangınları sebebiyle, bölgenin yeniden ağaçlandırılması amacıyla TEMA Vakfı’nın başlattığı kampanyaya destek vererek Pınar Karşıyaka adına fidan bağışında bulunacak."

Pınar Karşıyaka da sosyal medya hesabından Teksüt Bandırma'ya teşekkür ederek şu cevabı verdi: "İyilik paylaştıkça çoğalır, yaralar paylaştıkça sarılır. İzmir’in dağlarında yeniden açacak çiçekler adına desteğiniz için çok teşekkür ederiz!"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen Belediyesi faytonculara sahip çıktı
Sonraki Haber Karşıyaka voleybolda İlbank'a kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?