ANA SAYFA > ÇEVRE > Mavi denizler için harekete geç!

Mavi denizler için harekete geç!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavi denizler için harekete geç!

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Akdeniz'e kıyısı olan tüm ülkelerde aynı anda gerçekleşen Clean Up The Med etkinliği için Bostanlı ve Mavişehir Sahilinde çöp topladı.

Karşıyaka Belediyesi çalışanları, vatandaşlar ve Kent Konseyi üyeleriyle birlikte etkinliğe de katılarak görevli ve vatandaşlarla birlikte sahildeki çöpleri toplayan ve vatandaşları uyarıp, bunları yere değil de çöp kutularına atmalarını isteyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinlik ile ilgili olarak "Her yıl denizlere 8 milyon ton plastik atılıyor. 100.000'den fazla canlı bu plastikler nedeniyle yaşamını kaybediyor. Hemen harekete geçmezsek 2050 yılında denizlerimizde balıktan çok plastik olacak. Akdeniz'e kıyısı olan tüm ülkelerde aynı anda gerçekleşen 'Clean Up The Med' etkinliğine katılarak temiz deniz duyarlılığına destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı genç kızlar 2. maçını kazandı
Sonraki Haber Buca çiçek bahçesine dönecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?